Webshop verzenddozen

Renvos heeft een groot assortiment webshop verzenddozen. Verpakkingen waarbij u aan kunt denken zijn onder meer webshop verzenddozen in standaard en op maat gemaakte formaten. Heeft u een webwinkel of heeft u plannen een webshop te openen dan zijn wij u graag van dienst voor al uw verpakkingsmaterialen.
Webshop verzenddozen

Standaard webshop verzenddozen

Wij hebben uit voorraad een groot aantal webshop verzenddozen leverbaar. Handige webshop verzenddozen die door de brievenbus passen, een Amerikaanse vouwdoos of een autolock doos. De keuze is groot en er is altijd een type verzenddoos dat past bij het product dat u wilt verzenden. Standaard webshop verzenddozen kunnen worden bedrukt met een logo, reclame boodschap of uw bedrijfsgegevens. Zo haalt u het maximale uit de verpakking. U zorgt ervoor dat uw producten en onderneming herkenbaar zijn.

Op maat gemaakt webshop verzenddozen

Heeft u een product met afwijkende maten of maten die net tussen twee standaard maten inzitten? Dan kunt u ook kiezen voor een op maat gemaakte webshop verzenddoos. Uw product past dan perfect in de verpakking en u hoef zich geen zorgen te maken dat het product beschadigt. Als u gebruikt maakt van een te grote verpakking dan heeft u vaak veel opvulmateriaal nodig. Een op maat gemaakte verzenddoos bespaart op deze kosten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Contact met ons opnemen is vrijblijvend, we helpen u graag verder.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?