Meterdisplay

De meterdisplay is een bijzondere display en een unieke presentatie vorm. De constructie van de stevige kartonnen display kan zowel uit een geheel worden gemaakt, maar u kunt er ook voor kiezen om de display volledig opvouwbaar te maken. Zo kan een grote display als een klein pakket verzonden worden. Een meterdisplay is in iedere winkel of tentoonstellingsruimte een opvallende verschijning, die uw product of dienst extra onder de aandacht brengt van het winkelend publiek, bezoekers, gasten en wederverkopers.

Meterdisplay voor uw product

Het bijzondere van verpakkingsmaterialen en displays is dat u een ontwerp volledig op maat kunt laten maken. Heeft u zelf ideeën voor uw nieuwe display? Maak deze kenbaar aan de ervaren studio medewerkers van Renvos. Samen brengen we uw ideeën tot leven door deze om te zetten in plannen en beelden. De jarenlange ervaring van onze medewerkers maakt dat u op deze manier een uniek ontwerp krijgt dat volledig aansluit bij zowel uw product als uw onderneming. Wordt uw meterdisplay in een winkelschap geplaatst? Wilt u een meter display bestellen die op elke willekeurige plaats in een winkel of ontvangstruimte geplaatst kan worden? De mogelijkheden zijn uitgebreid en vrijwel niets is onmogelijk.

Vaste of opbouwvare display

De manier waarop u uw nieuwe meterdisplay vorm geeft beslist u zelf. Kiest u voor een vaste display of gaat uw voorkeur uit naar een display die opgevouwen kan worden en die nauwelijks ruimte inneemt bij het verplaatsen en vervoeren? Meterdisplays worden gemaakt van stevig, duurzaam karton en bieden ruimte voor grote en kleine producten. Een meterdisplay op maat is een absolute eyecatcher en meerwaarde voor uw product. Een aantrekkelijk vormgegeven meterdisplay laat consumenten makkelijker kiezen voor uw product, waardoor de verkoopresultaten stijgen. Het aanschaffen van nieuwe meterdisplays is een slimme investering die zelfzelf terugverdient.
Creatief ontwerp, snelle levering
U kunt bij Renvos zelf uw ontwerp aanleveren, maar het is ook mogelijk om uw nieuwe display door onze studio medewerkers vorm te laten geven. Unieke, creatieve ontwerpen die aansluiten bij uw product en die uw bedrijfsboodschap op geheel eigen wijze weergeven. Uw nieuwe display is niet alleen een waardevolle meerwaarde voor het product, het is ook een eyecatcher op de winkelvloer. Uw product springt boven het overige aanbod uit en stimuleert consumenten tot aankoop. Renvos biedt hoogwaardige kwaliteit, creatief design en vlotte levering.

Bestel uw nieuwe meterdisplay

Meterdisplays trekken de aandacht. Het opvallende uiterlijk doet de producten die op deze manier worden aangeboden goed. Uniek vormgegeven en bedrukte displays vallen op in iedere winkel. Bij Renvos kunt u zowel grote als kleinere aantallen displays laten ontwerpen en bestellen. De levering kan plaatsvinden op uw bedrijfsadres, maar ook bij wederverkopers kan de display geleverd worden. U kunt bij Renvos rekenen op jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingsmaterialen, displays en vulmaterialen. Heeft u interesse in meterdisplays? Neem contact op met onze ervaren specialisten. In overleg wordt uw nieuwe display ontworpen en vormgegeven. Contact opnemen kan telefonisch op 075 647 50 49. U kunt ook het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@renvos.nl.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?