Geschenkverpakking

Een originele geschenkverpakking maakt het geven en krijgen van een cadeau net iets meer bijzonder. Het verpakken van cadeaus en relatiegeschenken is de voorbije jaren tot kunst verheven. Geschenkverpakkingen zijn leverbaar in verschillende soorten en van allerlei materialen. Als verpakkingsspecialist heeft Renvos ook geschenkverpakkingen die aansluiten bij de verschillende feestdagen en wisselende seizoenen.

Geschenkverpakking doos

Renvos heeft een uitgebreid assortiment geschenkverpakkingen en geschenkdozen. U kunt bij ons terecht met al uw vragen op verpakkingsgebied. Van een gepersonaliseerde brievenbusdoos tot een luxe geschenkverpakking die aansluit bij uw product. Heeft u binnenkort een nieuwe productpresentatie? Een speciale actie voor wederverkopers of consumenten? Renvos heeft de juiste verpakking. Van een eenvoudige unikleur doos tot een ontwerp op maat. U kunt met een geschenkverpakking alles verpakken. Gepersonaliseerde cadeau dozen, kerstpakketverpakkingen en luxe giftpacks. Lege ruimte opvullen met vulmateriaal? Ook daarbij zijn onze gespecialiseerde verpakkingsmedewerkers u graag van dienst.

Bevorder uw verkoop

Een geschenkverpakking laat op meerdere manieren een onuitwisbare indruk achter. Niet alleen wordt uw product met een gepaste verpakking aanboden, met de juiste bedrukking onderscheidt uw onderneming zich van de concurrentie. De op maat ontworpen verpakking bevordert de verkoop van uw product en geeft uw product op ongekende wijze naamsbekendheid. Consumenten herkennen het product bij het zien van de verpakking. Naast een origineel ontwerp kunt u een geschenkverpakking ook voorzien van uw bedrijfslogo en bedrijfsgegevens. Geschenkverpakkingen zijn in diverse materialen, soorten en maten verkrijgbaar. Renvos biedt oplossingen op verpakkingsgebied aan zowel het MKB, ZZP’ers, webshops en grote bedrijven. Betaalbare verpakkingsoplossingen kunnen zowel in grote als kleinere aantallen besteld en geleverd worden.

Geef kleur aan uw geschenk

Karton is de meest gebruikte basis voor verpakkingsmaterialen en geschenkdozen. De inhoud van geschenkverpakkingen is divers en al tijdens het ontwerp van de verpakking kan hier op in gespeeld worden. Voorbeelden zijn speciale bierverpakkingen, cadeauverpakkingen gericht op cosmetica producten, originele en gepersonaliseerde verpakkingen voor verjaardagen, zon- en feestdagen. Cadeau- of geschenkverpakkingen hebben zelden een standaard vorm. Deze verpakkingen worden voor een bijzondere gelegenheid besteld en vervaardigd. Als ondernemer speelt u hier handig op in, door in het ontwerp en de bedrukking van de verpakking ruimte te voorzien voor uw bedrijfsgegevens en logo.

Geschenkverpakkingen bestellen

Renvos adviseert u op het gebied van verpakkingen. Zowel uw dagelijkse bestellingen die door de brievenbus passen als voor de grotere producten kunnen door Renvos van een geschikte verpakking worden voorzien. Heeft u zelf een ontwerp in gedachten? Of wilt u in overleg met onze studio medewerkers een ontwerp laten maken? Neem vrijblijvend contact op met Renvos. U kunt ons telefonisch bereiken op 075 647 50 49 of door een e-mail te sturen naar info@renvos.nl

Over Geschenkverpakkingen

  • Volledige bedrukking mogelijk wat veel ruimte biedt voor productinformatie.
  • Gebruik een geschenkverpakking om uw producten eens anders te presenteren.
  • Tot 8 kleuren bedrukking + 1 lak mogelijkheid.
  • Extra opties: venster(s), interieur.
  • Kent toepassingen in o.a. de voeding, cosmetica en dranken.
  • Enkele voorbeelden: bier, wijn, cosmetica, glazen, likeuren, kruiden.
  • Deze verpakking wordt plano (plat) geleverd.
  • Stel uw vraag online en krijg binnen 24 uur een reactie.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?