Kartonnen dozen op maat laten maken

Heeft u een product dat niet verzonden kan worden in een standaard kartonnen doos? Bij Renvos kunt u kartonnen dozen op maat laten maken. De op maat gemaakte dozen kunnen zowel in kleine als grotere aantallen bestelt worden. Uiteraard voor competitief aantrekkelijke prijzen.
Kartonnen dozen op maat laten maken

Wat als uw product niet past in een standaard kartonnen doos?

Regelmatig worden producten verzonden in verpakkingen die eigenlijk te groot zijn. De ruimte die overblijft in de doos wordt dan opgevuld met vulmateriaal. Ondanks het gebruik van dit materiaal blijft de kans op schade groot. Het is vaak voordeliger om kartonnen dozen op maat te laten maken. U bespaart op de kosten van opvulmaterialen en op de verwerkingskosten. Renvos produceert kartonnen dozen die op maat gemaakt zijn, waardoor een korte levertijd mogelijk is.

U wilt kartonnen dozen op maat laten maken

Neem contact met ons op als u plannen heeft om kartonnen dozen op maat te laten maken. We adviseren u graag over de mogelijkheden van de materialen. Onze medewerkers overlopen graag met u de opties. De ideale kartonnen doos wordt gemaakt aan de hand van de afmetingen die u opgeeft, het gewenste karton of extra versteviging. U kunt van ons een gedegen advies verwachten waarna u beslist of u door ons kartonnen dozen op maat laat maken.

Geef uw kartonnen doos de perfecte uitstraling

Ook op maat gemaakte kartonnen dozen kunnen afgewerkt worden met een (offset)bedrukking. Hierdoor is uw verpakking herkenbaar en geeft u op subtiele wijze een reclame boodschap, een slogan of misschien uw bedrijfsgegevens mee. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?