Amerikaanse vouwdoos

Van alle verpakkingsmaterialen is de Amerikaanse vouwdoos het meest gebruikte model. Deze dozen worden naast de standaard maten in diverse uitvoeringen en maten aangeboden. Wij leveren Amerikaanse vouwdozen die vervaardigd zijn met gebruik van duurzame producten die 100% recyclebaar zijn.
Amerikaanse vouwdoos

De veelzijdigheid van de Amerikaanse vouwdoos

De kartonnen Amerikaanse vouwdozen kunnen compleet op maat vervaardigd worden, waarbij gebruik wordt gemaakt van golfkarton. Golfkarton is een dynamische oplossing voor uiteenlopende verpakkings vraagstukken en het materiaal heeft diverse voordelen voor u, als gebruiker. Deze verpakkingsdozen worden met behulp van tape of plakband gesloten. Uw producten worden optimaal verpakt en beschermd. Standaard leveringskleur van de Amerikaanse vouwdoos is bruin.

Voordelen Amerikaanse vouwdoos

Als u op zoek bent naar een veelzijdige kartonnen doos voor het verpakken van uw producten dan biedt deze kartonnen doos een aantal handige voordelen:

  • Eenvoudig productieproces
  • Gemaakt van 100% recyclebare grondstoffen
  • Het golfkarton is van hoge kwaliteit, hierdoor ontstaat minder transportschade
  • Amerikaanse vouwdozen zijn stevig en kunnen goed gestapeld worden
  • Licht in gewicht
  • Het product kan in uiteenlopende industrieën en branches gebruikt worden
  • Het eindproduct wordt plano geleverd en dat is ruimtebesparend
  • Aanschafkosten zijn uiterst betaalbaar

Wanneer kiest u voor dit type kartonnen doos?

Afhankelijk van het soort golfkarton wordt gebruik kunnen de Amerikaanse vouwdozen voor een groot aantal producten worden ingezet. Lichte pakketten onder de 5 kilo kunnen worden verpakt met enkelgolf karton, terwijl extra zware producten in kartonnen dozen van driegolf karton verpakt kunnen worden. Laat ons weten welke producten u wilt verpakken en wat de eventuele afmetingen zijn. Wij denken graag met u mee op het gebied van verpakkingsmaterialen, transport en opslag van uw producten.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?