Doos op maat maken

Het kan voorkomen dat u het gewenste formaat doos niet kunt vinden. Bij Renvos kunt u terecht voor een doos op maat maken. Het is uiteraard mogelijk om een grotere doos te gebruiken en de lege ruimtes op te vullen met de bekende opvulmaterialen. Uw producten lopen hierdoor wel een grotere kans op onnodige beschadigingen. Wij raden u aan om het juiste formaat doos te gebruiken. Hierdoor bespaart u enerzijds op de eventuele opvulmaterialen en u kunt bestellingen sneller verwerken. Een doos op maat maken is dan een ideale oplossing voor uw verpakkings vraagstuk.

Keuzes bij doos op maat maken

Een doos op maat maken begint vaak bij de bepaling van de producten die u wilt verpakken. Het meest gebruikte verpakkingsmateriaal is een kartonnen doos. Karton is duurzaam, sterk en steeds meer milieuvriendelijk. Dankzij het lage gewicht kan het goed gestapeld worden, zeker als de dozen plano geleverd worden. Renvos is een ervaren producent van op maat gemaakte verpakkingsmaterialen tegen aantrekkelijke prijzen. Voor een doos op maat vraagt u vrijblijvend een offerte aan.

Doos op maat maken, aandachtspunten

Als u eenmaal de keuze voor een materiaal hebt gemaakt dan is het zaak dat u de gewenste afmeting van de doos bepaald. We hebben jarenlange ervaring met verpakkingsmaterialen en adviseren u graag met het samenstellen van uw op maat gemaakte doos. Renvos denkt graag met u mee op het gebied van het duurzaam en veilig verpakken van uw producten. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder met uw verpakkings oplossingen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?