Verpakking voor webwinkel

Een verpakking voor webwinkel is zo ontworpen dat het verpakken van uw producten makkelijker en sneller kan gebeuren. De gebruikte verpakking is gelijk onderdeel van de service die u aanbiedt. De verpakking voor webwinkel kan van een handige scheurperforatie of een tearstrip voorzien worden. We adviseren u ook om een functie te voorzien die eventueel retourneren eenvoudiger maakt. Uw verzenddoos is immers een onderdeel van de productbeleving van uw klant.

Renvos verpakking voor webwinkel

Verzend uw webwinkel producten zoals cosmetica, consumenten elektronica, kleding, schoenen, boeken, woonaccessoires of sieraden? Dan hebben wij, bij Renvos, de optimale verzenddozen en verpakkingsmaterialen. U kunt met de juiste verpakking voor webwinkel uw product veilig en goed beschermd verzenden. Het is uiteraard mogelijk om uw verpakkingsmateriaal opvallend te laten bedrukken en van een eigen uitstraling te voorzien. We adviseren u graag over de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Welke verpakking voor webwinkel heeft uw voorkeur?

Bestellingen en producten van uw webwinkel kunnen met verschillende verpakkingen verzonden worden:
  • Brievenbusdozen: Ideaal voor producten van lichtgewicht met een maximale afmeting van 380x265x32 mm. U hoeft geen grotere verpakking aan te schaffen als uw product door de brievenbus past. Daarnaast bespaart u behoorlijk op de verzendkosten.
  • Postdozen: Makkelijk opzetbare dozen van een lichtgewicht. Postdozen zijn sterk, zijn schokbestendig en scheuren niet open als ze per ongeluk op de grond vallen.
  • Verzend- of koerierszakken: Verzendzakken zijn gemaakt van stevig plastic en beschermen de inhoud tegen invloeden die van buitenaf komen. Het zijn prima verpakkingen voor producten zoals schoenen, kleding en niet al te breekbare producten.
  • Verzenddozen:
    Hiertoe behoren onder meer de Amerikaanse vouwdoos, de autolock doos en de webshop doos. Verzenddozen zijn leverbaar in standaard maten maar kunnen ook op maat gemaakt worden.

Neem contact met ons op. We informeren u graag over het type verpakking dat het beste bij uw producten aansluit

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?