Brievenbusdoos

Wist u dat u met het kopen van een brievenbusdoos/dozen op uw verzendkosten kunt besparen? Met een brievenbusdoos kunt u zowel brieven als pakketten als briefpost versturen. De dozen worden gemaakt in gestandaardiseerde brievenbusmaten A4, A5, als A6. Zowel de stevigheid als de kwaliteit van de witte of bruine brievenbusdoos is een visitekaartje voor de ontvanger.

Voordelen brievenbusdoos/dozen

Een van de grootste voordelen van het verzenden van brieven en pakketten in een brievenbusdoos is dat ze via de reguliere briefpost verzonden kunnen worden. U bespaart daarmee flink op de verzendkosten. Met briefpost mogen zendingen met een maximaal gewicht van 2 kilo en maximale afmetingen van 38 x 26,5 x 3,2 verzonden worden. 

Andere voordelen van brievenbusdoos/dozen zijn:
  • Flexibel bezorgen. De ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. De brievenbusdoos past in de brievenbus.
  • Brievenbusdozen zijn goedkoop.
  • Gemaakt van milieuvriendelijke materialen.
  • De dozen zijn makkelijk te vouwen.


Renvos levert uitsluitend brievenbusdozen die voldoen aan de officiële normering, zodat u zeker weet dat de afmetingen de maat van de brievenbus niet overschrijven. Wist u dat u bij ons ook gepersonaliseerde brievenbusdozen kunt bestellen. Zo kunnen uw bedrijfslogo, slogan en of andere uitingen op de dozen aangebracht worden.

Goedkope brievenbusdozen voor particulieren en ondernemers

Brievenbusdozen zijn ideaal voor de levering van relatief kleine producten. Heeft u een webshop en verstuurt u regelmatig bestellingen? Zowel sieraden, make-up, kleding, boeken, dvd’s als gadgets worden op eenvoudige en voordelige wijze verzonden in een brievenbusdoos. Naast de standaard maten, kunt ook een brievenbusdoos op maat laten maken. Wij denken graag met u mee op het gebied van aantallen, bedrukking en afmeting. Brievenbusdoos/dozen kunt u bij Renvos zowel in grote(re) aantallen als meerdere stuks bestellen.

Snelle levering

Onbedrukte, standaard brievenbusdozen zijn snel uit voorraad leverbaar. Brievenbusdozen die bedrukt en op maat gemaakt worden, kennen een korte levertijd. Levert u zelf de logo’s en prints aan? Het is ook mogelijk om het artwork door onze studio te laten verzorgen. Voor het in productie gaan, worden de dozen en de bedrukking gecontroleerd. De leverdatum wordt met u besproken tijdens het doen van de bestelling. Levering van de bestelling kan naar de door u opgegeven locatie.

Specialist in verpakkingsmateriaal

Bent u op zoek naar brievenbusdozen met specifieke afmetingen? Wilt u brievenbusdozen met uw bedrijfsgegevens bestellen? Renvos biedt u de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland. Naast standaardverpakkingen kunt u ook uw verpakkingsmateriaal op maat laten maken. Brievenbusdozen kunnen in grote aantallen worden afgenomen en geleverd. Indien gewenst worden de dozen voorzien van noppenfolie en/of schuimkorrels. De dozen worden plano geleverd, waarbij het vouwen eenvoudig is en vlot gaat. In samenspraak wordt een brievenbusdoos volledig naar wens gemaakt.

Prijsopgave brievenbusdoos/dozen

Bent u op zoek naar een professionele, stevige brievenbusdoos? Neem contact op met een van de Renvos medewerkers. Als verpakkings- en display specialist geven wij u graag een advies op maat. U kunt ons telefonisch bereiken op 075 647 50 49. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Stel ons uw vraag en u ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?