Displaydoos

Renvos is specialist in het maken van op maat gemaakte display doos/dozen die uw product een aantrekkelijk uiterlijk geven. De ideale verpakking is meer dan alleen een veilige manier om het product te beschermen. De naamsbekendheid van het product en/of uw bedrijf worden vergroot. Renvos is specialist in het samenstellen en produceren van de ideale verpakking. Ook uw nieuwe display doos/dozen ontwerpen we graag.

Gepersonaliseerde display doos/dozen

Renvos heeft een uitgebreid aanbod aan zowel onbedrukte als bedrukte display dozen. Daarnaast kunt u uw eigen ontwerp op de display doos/dozen laten drukken. De display doos wordt onder andere gemaakt van sterk golfkarton, waarop alle mogelijke bedrukkingen kunnen worden toegepast. Van tweekleurendruk tot een full-color fotoprint. Een display doos is als een visitekaartje voor zowel uw onderneming als voor het product. De dozen kunnen afgevoerd worden via het oud papier, er wordt werkt gewerkt met 100% duurzaam, recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Verkoopstimulerende display doos

Bedrukte display dozen zijn een volwaardig marketingproduct die u verkoop bevordert. De op maat ontworpen en bedrukte display dozen geven uw product een toegevoegde waarde, terwijl een toonbankdisplay een aandachtstrekker is. Consumenten twijfelen vaak met het nemen van een verkoopbeslissing. Elke extra prikkel die u product benadrukt is van belang. Displaydozen presenteren uw product op vlotte, eigentijdse wijze. Wederverkopers en winkeliers plaatsen producten die in een verzorgde displaydoos zitten vaak een betere plek dan producten die los verpakt worden.

Standaard of op maat gemaakte display doos/dozen 

Een originele display brengt uw product onder de aandacht van de consument. Heeft u het ontwerp voor een display in uw hoofd zitten, maar weet u zelf niet hoe dit om te zetten in beeld? Onze ervaren ontwerpers denken graag met u mee. Van een ontwerpschets tot het in productie nemen van de displays. Naast het vergroten van uw gemak wordt daar ook de levertijd mee verkort. Na het produceren van de display dozen, kunnen onze medewerkers u helpen bij zowel het monteren, plaatsen en afvullen van de display dozen. Renvos weet als geen ander hoe belangrijk het zorgvuldig plaatsen van een display is voor de presentatie. Distributie van de displays vindt plaats naar de door u opgegeven of gevraagde locatie. Dit kan zowel uw bedrijfsadres als een distributiecentrum of een eindgebruiker zijn.

Direct gebruiksklare display doos

De display doos/dozen die Renvos maakt en levert zijn handig in gebruik en besparen u veel tijd. De dozen zijn in diverse afmetingen, vormen en kleuren leverbaar. Het is mogelijk om zowel de binnen- als de buitenzijde van de display dozen te bedrukken. Renvos is een verpakkingsspecialist met meer dan 15 jaar ervaring en onze medewerkers kunnen u veel werk uit handen nemen. Het volledige traject wordt van A tot Z voor u verzorgd. Renvos biedt u de beste prijs-kwaliteitsverhouding van Nederland, waarbij snelle levering vanzelfsprekend is. Neem contact met ons op, zodat we samen uw verpakkingswens vorm kunnen geven.

Over ons

Renvos heeft voor al uw marketing- en sales acties een oplossing. Renvos biedt u hoge kwaliteit, snelle service, creatieve en sterke ontwerpen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?