Trays

Verpakkings trays zijn speciaal ontwikkeld om al uw producten te verpakken en op de plaats te houden. Trays worden vervaardigd uit diverse materialen, zodat er altijd een tray verpakking is die bij uw product past. Renvos helpt u graag met de keuze van de geschikte tray die optimaal aansluit bij uw wensen.

Voorbeelden van trays

Als u contact met ons opneemt dan laten we u graag diverse modellen en ontwerpen van trays zien. We bespreken samen met u de mogelijkheden en hoe we u in uw vraag naar gedegen verpakkingsmateriaal tegemoet kunnen komen. Renvos heeft een groot assortiment gespecialiseerde verpakkingsmaterialen waaronder trays. Van een standaard model tot een bedrukte versie waarop uw reclame boodschap of bedrijfsslogan tot uiting komt. De door u bestelde trays worden, indien gewenst, kant en klaar opgezet en verlijmd afgeleverd. Zo kunt u direct gebruik maken van de tray en beginnen met het verpakken van uw product.

Karton trays

U kunt bij Renvos zowel kartonnen trays als trays van andere materialen bestellen. De kartonnen tray is de meest gebruikte en toegepaste tray. U kunt kiezen voor een standaardverpakking maar ook maatwerk wordt door ons geleverd. We werken met stevig golfkarton dat uit meerdere lagen bestaat. Hierdoor is de stevigheid gegarandeert. U kunt uw product op veilige wijze verpakking, opslaan en vervoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de trays die Renvos levert.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?