Vloerdisplay

Met een vloerdisplay maakt u optimaal gebruik van de ruimte in een winkel of een beursstand. Uw product of dienst wordt op een opvallende manier onder de aandacht van de consument gebracht. Een vloerdisplay kan op maat geworden met een ontwerp dat aansluit bij uw onderneming. De creatieve, gespecialiseerde medewerkers van Renvos ondersteunen u graag bij het bestellen en ontwerpen van uw nieuwe vloerdisplay.

Optimale merkbeleving

Vloerdisplays zijn ideale presentatie materialen om uw assortiment in een winkel meer aandacht te geven. Uw product onderscheidt zich van de concurrent door een opvallende presentatie. Tijdens het ontwerpen van de display wordt rekening gehouden met zowel technische als creatieve aspecten. Een vloerdisplay kan in een standaard maat of volledig op maat gemaakt worden, waarbij er rekening wordt gehouden met het gewicht dat de volle vloerdisplay moet kunnen dragen. Vloerdisplays kunnen zowel als vrijstaande display als wandmodel geleverd worden. Een goed vormgegeven en ontworpen display draagt bij aan de naamsbekendheid van uw producten. Wanneer een display is voorzien van bijvoorbeeld schap verdelers, wielen, brochurehouders, kortingsbonnen, kleurenkaarten, stalen of merchandising materialen ontstaat een uniek promotiemiddel. Voordelen van een vloerdisplay:

 • Opvallende zichtbaarheid stimuleert de verkoop van het product.
 • Klantvriendelijke manier van presenteren.
 • Uw merk wordt op subtiele wijze onder de aandacht van de consument gebracht.
 • U communiceert op eenvoudige wijze de producteigenschappen.
 • Vloerdisplays hebben een bepaalde aantrekkingskracht op het winkelend publiek.
 • Ideaal om een actie of tijdelijk assortiment te promoten.
 • Ontwerp kan volledig worden afgestemd op de doelgroep.

Creatieve en unieke vloerdisplay

Vloerdisplays kunnen op elke gewenste locatie in de winkel worden geplaatst. Veelal worden displays vaak letterlijk naast het betreffende productschap geplaatst, maar u kunt ook kiezen voor een opvallende plaats in de buurt van de kassa. Bewezen is dat producten die in een creatief ontworpen vloerdisplay worden aangeboden, impulsaankopen stimuleren. Uw nieuwe vloerdisplay kan in uiteenlopende vormen en maten worden gemaakt. Stevig karton, kunststof, metaal of een combinatie van materialen zijn geschikt voor displays. De ideale vloerdisplay is meestal opvouwbaar en snel op te zetten. Bij het ontwerpen van een display wordt rekening gehouden met een aantal factoren.

 • Voor de consument moet het duidelijk zijn van welk merk hij of zij een product koopt.
 • Past de vloerdisplay bij het product dat wordt aangeboden?
 • Is de informatie duidelijk en zet de display aan tot kopen?
 • Komt het product in de vloerdisplay goed tot zijn recht? Valt de display op in de winkel?
  Uw nieuwe display kunt u zelf ontwerpen, maar u kunt het hele traject ook overlaten aan de ervaren studio medewerkers van Renvos.

Nieuwe vloerdisplay bestellen

Heeft u binnenkort een actie gepland en wilt u uw product op een bijzondere manier presenteren? Vloerdisplays worden in kleine en grote aantallen geleverd. Standaardmaten, maar ook volledig naar wens ontworpen displays kunt u bij Renvos bestellen. U kunt rekenen op korte levertijden en korte communicatielijnen. Levering van de displays vindt plaats op uw bedrijfsadres, of direct bij wederverkopers. Wilt u meer weten over het bestellen van vloerdisplays? Renvos is telefonisch bereikbaar op 075 647 50 49.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?