Giftpack

Met een speciaal ontworpen giftpack uw klanten en relaties van een origineel cadeau voorzien? Wilt u uw medewerkers in het zonnetje zetten? Voor een origineel giftpack kunt u terecht bij Renvos. Als specialist in verpakkingsmaterialen beschikt Renvos over een breed assortiment en is er altijd een geschikte verpakking die aan uw ideeën en wensen voldoet. Een goede verpakking maakt uw product herkenbaar en aantrekkelijk. Uw geschenk of product wordt herkend met een verpakking van Renvos.

Origineel bedrukte giftpack

Renvos levert verpakkingsmaterialen voor onder andere winkels, B2B-ondernemingen, webshops en kantoren. U kunt bij ons terecht voor praktische brievenbusdozen, verzendzakken, displays en grote verpakkingen. Wij leveren de geschenkverpakking die aansluit bij uw product en/of wens. In het ruime assortiment vindt u diverse soorten giftpacks die zowel voor algemene en terugkerende gebeurtenissen, waaronder kerstpakketten, als ook voor eenmalige acties, zoals een huwelijk, gebruikt kunnen worden. Daarnaast kunt u bij ons ook uiteenlopende vulmaterialen vinden. Vulmiddelen zijn ideaal om uw verpakte product te beschermen tijdens het transport. De stevige materialen zorgen ervoor dat uw product op veilige wijze verzonden kan worden. Een bedrukte geschenkverpakking draagt bij aan de naamsbekendheid van uw onderneming.

Unieke geschenkverpakking

Bij Renvos bestelt u de mooiste giftpacks. In overleg wordt de gekozen verpakking bedrukt met uw logo, bedrijfsgegevens en een passend ontwerp. U kunt zelf een ontwerp aanleveren, maar u kunt ook een ontwerp laten maken door onze ervaren studio medewerkers. Een giftpack wordt met zorg ontworpen. Voor iedere gelegenheid kan een geschenkverpakking op maat gemaakt en bedrukt worden. Renvos levert zowel kleine als grote aantallen verpakkingsmaterialen. 

Voordelen giftpack:

  • Diverse materialen kunnen als giftpack gebruikt worden.
  • Uiteenlopende druktechnieken.
  • Grote en kleine aantallen.
  • Scherpe tarieven.
  • Levering op locatie.

Na overleg ontvangt u eerst een voorbeeld van het ontwerp van de gewenste geschenkverpakking. Voldoet het ontwerp aan uw verwachting dan stuurt u het als akkoord terug, waarna het drukproces in gang wordt gezet. Afhankelijk van de gemaakte afspraken wordt uw bestelling geleverd op het door u aangegeven leveringsadres. Dit kan uw bedrijfsadres zijn, maar ook het adres van een wederverkoper of een andere locatie kan hiervoor worden opgegeven

Bestel een giftpack

Zoekt u naar een geschikte geschenkverpakking om uw medewerkers mee te verrassen? Geeft u een speciale editie van uw product uit en wilt u daarvoor een passend giftpack? Renvos adviseert u graag over passende materialen. Op vrijwel ieder gebied van aantallen, soort bedrukking en afmetingen kunnen we invulling geven. Als ervaren experts op het gebied van verpakkingsmaterialen geven onze medewerkers u een advies op maat. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de aard en omgeving van het product en de manier waar op een verpakking daar naadloos bij aansluit. Verpakkingsadvies? Neem contact op met onze ervaren medewerkers en geef aan welk soort verpakking u zoekt. Renvos is telefonisch bereikbaar op 075 647 50 49. Geef tijdens het gesprek aan wat u verwacht van een verpakking en welke ideeën u heeft ten aanzien van een eventuele opdruk. Zo wordt in onderling overleg uw geschenkverpakking samengesteld. Uiteraard is snelle levering van uw nieuwe verpakking mogelijk.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?