Standee

Standee displays zijn er in alle vormen en afmetingen. Bedoeld om op te vallen en groots aandacht te trekken. Standees worden voornamelijk gebruikt in bioscopen om promotie te maken voor nieuwe releases. Steeds vaker wordt een standee display gebruikt om uw deelname op een beurs of tentoonstelling te benadrukken. Bent u op zoek naar een persoonlijk vorm gegeven standee voor uw nieuwe (bedrijfs)film of productpresentatie? U bent bij Renvos aan het juiste adres.

Standee display

Standees kunnen vergeleken worden met grote filmposters met opvallende designs en gemaakt van stevig karton. Vormgeving kan op uiteenlopende manieren worden ontworpen. Van een standaard 2D standee, tot de extra in het oog springende 3D modellen die levensgroot wordt geleverd. Unieke en opvallende standees zijn geweldige promotiemiddelen en voor veel bezoekers van bioscoop, theater of tentoonstellingsruimte reden om een foto en/of selfie te maken. De meest gebruikte vorm van standees is de vlakke display met een afmeting van 140 x 200 cm. Deze displays worden vervaardigd van duurzaam, stevig golfkarton en kunnen full-colour bedrukt worden. De displays worden als ‘bouwpakket’ geleverd en zijn eenvoudig op te zetten. Een standee kan echter zo ontworpen worden zoals u dat wilt. Van een simpele bioscoop display tot een uitgebreide standee met ingebouwde geluidsmodules en spectaculair 3D effect. Renvos heeft voor elk budget en iedere promotie actie een passende standee display.

Standee in bioscopen en op beurzen

Grote opvallende displays worden veelal gebruikt in bioscopen om lopende en toekomstige filmproducties bijval te geven. Toch kan een standee ook op andere manieren ingezet worden en uw product bekendheid geven. Als specialist in verpakkingsmaterialen heeft Renvos ook standees ontworpen voor toepassingen in winkels, op beurzen en in tentoonstellingsruimtes. De toepassingsmogelijkheden van een grote opvallende display zijn ongekend. Uw product of dienst krijgt meerwaarde door een creatief ontworpen display. Standees van grotere afmeting kunnen zo ontworpen worden, dat ze klein verpakt worden en op deze manier handig meegenomen en vervoerd kunnen worden. Het opzetten van de display is eenvoudig en duurt een paar minuten.

Creatief ontwerp standee display

Bent u op zoek naar een manier om uw product extra onder de aandacht te brengen tijdens een beurs? Wilt u advies over de afmeting van uw nieuwe standee? De ervaren specialisten van Renvos helpen u graag met het ontwerpen van uw display. Bespreek uw ideeën en laat weten waar de ideale standee display volgens u aan moet voldoen. Heeft u al een ontwerp of wilt u een nieuw ontwerp laten maken? Onze studio medewerkers staan voor u klaar. In goed overleg wordt een ontwerp gemaakt dat aansluit bij uw wens en zo ontstaat een volledig op maat gemaakte standee. Snelle levering is mogelijk en u kunt bij Renvos zowel kleine als grotere aantallen bestellen.

Prijsopgave standee display

Standees worden door Renvos in uiteenlopende afmetingen vervaardigd. U kunt voor uw product verschillende standee maten bestellen. Meer weten of een prijsopgave aanvragen voor standees? Renvos is telefonisch bereikbaar op 075 647 50 49. U kunt ook het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@renvos.nl.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?