Scheurperforatie

In de tijd van toenemende e-commerce wilt u graag inspringen op de veranderende of toenemende vraag van uw doelgroep. Zeker op het gebied van verpakkingsmaterialen kunt u veel doen om het uw afnemer zo eenvoudig mogelijk te maken. Door de groei van onder meer de webshops is de vraag naar verpakkingen die zowel een promotionele als beschermende functie hebben gestegen. Bovendien wilt u graag dat uw klant de verpakking snel kan openen. Renvos denkt hierbij graag met u mee. Zo is de scheurperforatie verpakking een ideale aanvulling op uw productaanbod.
Scheurperforatie

Waarom een scheurperforatie verpakking?

Uw klant wordt graag op zijn of haar wenken bediend. Een klantvriendelijke verpakking is onderdeel van het totaalpakket. Door gebruik te maken van een scheurperforatie verpakking is een kartonnen doos snel te openen en kan uw klant zonder ergernissen snel gebruik maken van uw product. De scheurperforatie verpakking wordt vervaardigd van een uitstekende kwaliteit karton waardoor uw producten goed beschermd worden. De doos zelf kan bedrukt worden en heeft een variabele vulhoogte. Dit door de vouwconstructie die tevens ook voor extra stevigheid zorgt bij de hoeken.

De scheurperforatie verpakking is ideaal voor diverse producten

Renvos denkt graag met u mee als het op verpakkingsmaterialen aankomst. Ons bedrijf levert naar volle tevredenheid verpakkingen aan ondernemingen in de levensmiddelen industrie, de cosmetica branche, de vervoer en logistiek sector en aan diverse webshops. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en samen met u komen we tot de ideale oplossing voor al uw verpakkings vraagstukken.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?