Dozen voor drukwerk

Bent u op zoek naar dozen voor drukwerk? U bent bij Renvos op de juiste plaats. We hebben een breed assortiment hoogwaardige verpakkingsmaterialen waaronder dozen voor drukwerk. Daarnaast denken we ook graag met u mee op het gebied van logistieke, opslag en maatwerk vraagstukken.

Uw kostbare drukwerk professioneel verpakt

Drukwerk brengt vaak een hoge investering met zich mee. Het is logisch dat uw foldermateriaal, briefpapier en brochures in stevige dozen voor drukwerk verpakt worden. Dozen voor drukwerk zijn leverbaar in standaard formaten zoals A3, A4, A5, A6 en A7. We hebben daarnaast een brede keuze uit DIN-formaten van de populaire brievenbusdozen. De klassieke dozen met afsluitbare plekken worden aangevuld met een assortiment verzenddozen, postdozen, verstevigde dekseldozen en platte dozen die allemaal geschikt zijn voor de gangebare formaten drukwerk.

Uitgebreid assortiment dozen voor drukwerk

Renvos adviseert u graag bij de keuze voor de gewenste dozen voor drukwerk die u wilt bestellen. U kunt kiezen voor een standaard doos. Speciale afmetingen kunnen worden bestelt, net zoals het gebruik van een zwaardere kwaliteit karton. Ons assortiment bevat dozen voor drukwerk die zijn uitgevoerd in enkelgolf, dubbelgolf en driegolf karton. U kunt bij Renvos terecht voor het veilig en beschermd verpakkend van al uw drukwerk. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en kunnen deze in overleg voor u bedrukken. Contact opnemen is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?