Floorstand

Een floorstand is een veelzijdige marketingtool die veel meerwaarde heeft voor uw advertentiebeleid. Sommige floorstands of vloerstandaards zijn bekend als de menustandaards in restaurants en cafés. Hoewel de floorstand zeker effectief wanneer deze voor dit doel wordt gebruikt, kunnen de voordelen veel verder reiken dan enkel eetgelegenheden. Talloze andere bedrijven, van makelaars tot galeriehouders, kunnen profiteren van het gebruik van floorstands.

Slim vormgegeven floorstand

Een goede vloerstandaard is gemaakt van stevig, duurzaam materiaal, zodat uw investering langdurig meegaat. Afhankelijk van het ontwerp van de floorstand is het mogelijk om de informatie of het promotiemateriaal regelmatig en snel te vervangen of aan te vullen. De standaard houdt uw materiaal fris en onbeschadigd, zodat deze makkelijk leesbaar en visueel aantrekkelijk is. Zowel menu’s, brochures als foldermateriaal ziet er op hun best uit bij het gebruik van een slim vormgegeven floorstand. Een vloerstandaard is een draagbare reclametool die u op vrijwel iedere gewenste plaats neer kunt zetten. Juist omdat de informatie op ooghoogte wordt weergegeven, trekt een floorstand meteen aandacht. U kunt ze in de buurt van een productdisplay plaatsen om promotiemateriaal of informatie over het product te leveren. Een andere populaire plek voor floorstands is de ingang van een winkel of andere ruimte waar ze de aandacht kunnen trekken van voorbijgangers en klanten die net aankomen. Met een vloerstandaard geeft u informatie over evenementen en producten weer, maar kunt u ook bezoekers en klanten informatie geven over de indeling van een winkel- of beurshal.

Floorstand als promotiemiddel

Gebieden, zoals een wachtrij voor de kassa, zijn plaatsen waar consumenten weinig te doen hebben. Door opvallende promotie in een floorstand aan te bieden, kunt u aanzetten tot impulsaankopen. Het draagbare en verplaatsbare karakter van een vloerstand betekent ook dat ze een handig reclamemiddel zijn die u buiten de winkel of op een onverwachte plaats kunt neerzetten. Beurzen zijn ideale plekken om promotiemateriaal te presenteren en met het gebruik van een vloerstandaard vergroot u op slimme manier uw bereik. Een veelvoorkomend probleem bij marketingdisplays is dat informatie snel verouderd. Als een bericht ongewijzigd blijft elke keer dat een klant de display passeert, stopt deze snel met het opmerken van de informatie. Het actueel houden van promoties is een belangrijke succesfactor. Aan de andere kant is het regelmatig updaten van reclameweergaven een hoge kostenpost. Floorstands zijn een kostenbesparend hulpmiddel waarmee u snel reclamemateriaal of mededelingen kunt bijwerken en tegelijkertijd uw promotie budget niet overschrijdt. Plaats nieuwe folders, menu’s of aanbiedingen in een vloerstandaard en geef de display daarmee regelmatig een nieuwe look. Het verplaatsen van een floorstand stelt u in de gelegenheid om met het uiterlijk van de winkelruimte te spelen en de aantrekkingskracht op het publiek te vergroten.

Bestel uw nieuwe floorstand

Nieuwe vloerdisplays bestelt u bij Renvos. Als verpakkingsspecialist kunt u bij ons terecht met al uw vragen op het gebied van verpakkingen, product- en promotiedisplays. Korte levertijden, grote en kleine aantallen, levering op uw bedrijfsadres of direct bij een wederverkoper of beursgebouw. Renvos denkt flexibel met u mee. Neem contact met Renvos op via 075 647 50 49 en bestel uw nieuwe floorstand.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?