Verzendverpakkingen

Renvos heeft verzendverpakkingen voor alles wat u wilt verzenden. We hebben de geschikte oplossing voor al uw verpakkings vraagstukken. We leveren verzendverpakkingen in uiteenlopende formaten, diverse kleuren en een afwisselende oplage. Het is mogelijk om de verzendverpakking te bedrukken. Heeft u geen idee welke verzendverpakking het beste past bij uw product? U kunt contact met ons opnemen, we adviseren u graag over de mogelijkheden.

Verzendverpakkingen voor kleine en grote bestellingen

Renvos beschikt over een ruim assortiment verpakkingsmaterialen, verzenddozen, webshop dozen en offset bedrukte kartonnen dozen. Heeft u een product dat door de brievenbus past of zoekt u een kartonnen doos die als pakket verzonden wordt? De keuze is groot en de meeste producten zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar. We beschikken over een groot aantal verzendverpakkingen die in diverse formaten geleverd kunnen worden. Hierdoor voldoet de verzendverpakking altijd aan de afmeting van het product. U kunt ook kiezen voor een op maat gemaakte verzendverpakking als uw product afwijkende afmetingen heeft.

Leverancier van verzendverpakkingen

We leveren verzendverpakkingen van hoogwaardige kwaliteit en hanteren een korte levertijd. Renvos is leverancier van verzendverpakkingen voor ondernemers die werkzaam zijn in de levensmiddelen industrie, de vervoer en logistiek sector, de cosmetica branche en een snel groeiend aantal webshop ondernemers. Door onze jarenlange ervaring met verpakkingsmaterialen zijn we in staat u optimaal te adviseren over het soort verpakking dat perfect aansluit bij uw product. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het transport, de opslag en verwerking van uw verpakkingsmaterialen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?