Tearstrip verpakking

Verkoopt of verpakt u boeken en/of producten die in een brievenbus doos verpakt kunnen worden? Het gebruik van een tearstrip verpakking kan het verbruikersgemak voor uw klant vergroten. Door een verpakking te gebruiken met een zogenaamde scheurstrip zijn problemen met het openen van een doos verleden tijd. Een tearstrip verpakking is een aanbeveling voor diverse producenten.
Tearstrip verpakking

Het gemak van een tearstrip verpakking

Een tearstrip verpakking is met name geschikt voor kleinere dozen zoals de brievenbusdoos. Het gemak van een zogenaamde brievenbusdoos wordt nog vaak onderschat. Uw product heeft misschien een afmeting die net iets te groot is voor een envelop, maar te klein voor een doos. De brievenbusdoos biedt uitkomst. U bespaart op eenvoudige wijze op de verzendkosten, maar ook op de verpakkingskosten. Daarnaast voorkomt u het onnodige gebruik van opvulmaterialen die er voor zorgen dat uw product beschermd verpakt is. Een brievenbusdoos kan worden afgewerkt met een scheurstrip die eenvoudig open te maken is.

Tearstrip verpakkingen standaard en maatwerk

Renvos heeft een groot aantal verpakkingsmaterialen die uit voorraad geleverd kunnen worden. Dit geldt ook voor de brievenbusverpakking. Standaard bruin of wit, met of zonder opdruk. Laat ons weten wat u wensen zijn op gebied van een klantvriendelijke tearstrip verpakking. We doorlopen samen de mogelijkheden en op korte termijn kunt u uw producten verzenden met een klantvriendelijke scheurstrip verpakking.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?