Flexo bedrukte verpakking

Een flexo bedrukte verpakking geeft meerwaarde aan uw product. De juiste bedrukking is een van de belangrijkste componenten van een verpakking. Een onbedrukte doos als verpakkingsmateriaal gebruiken, is een gemiste kans. Een bedrukte doos is meer dan alleen een visitekaartje voor uw product. Verpakkingen hebben een grote impact op onder andere de merk- en productherkenning. Het is een onderdeel van de klantbeleving. Renvos biedt verschillende bedrukkingstechnieken voor verpakkingsmaterialen aan, waaronder de flexo bedrukte verpakking

Belang van bedrukte verpakkingen

Verpakkingsmateriaal van slechte kwaliteit is van invloed op het imago van zowel uw bedrijf als het product. Renvos biedt hoogwaardige verpakkingsmaterialen en diverse bedrukkingstechnieken voor onder andere golfkarton. Flexodruk is de meest toegepaste druktechniek voor verpakkingsmateriaal. Wanneer u brievenbusdozen, stansdozen, verzenddozen of standaarddozen wilt laten bedrukken dan kan dat in flexodruk, maar ook offset- en full colour bedrukkingen worden op efficiënte wijze vervaardigd en geleverd. Een professioneel bedrukte doos is het ideale presenteermiddel om uw product op te laten vallen. Door ook uw bedrijfsnaam en logo op doos te laten bedrukken werkt u gelijktijdig aan het vergroten van de naamsbekendheid. Andere voordelen van bedrukte verpakkingen zijn:

  • Professionele product presentie.
  • Naamsbekendheid.
  • Verpakking kan gebruikt worden als communicatiemiddel.
  • Een goede verpakking heeft een positieve invloed op de verkoop.
  • Flexo bedrukking
  • De flexo druktechniek wordt ook wel eens direct druk of hoogdruk genoemd, dit omdat er direct op golfkarton wordt gedrukt. De basis van wordt bij deze druktechniek gevormd door een kartonnen plaat met daarop een bedrukking die door hoogdruk, een stempel, wordt aangebracht. Vervolgens wordt de verpakking verder afgewerkt met een inliner of stansmachine. Voordelen van een flexo bedrukking zijn:
Interessante prijs-kwaliteitverhouding bij zowel kleine als grote oplagen.

De stempel kan meerdere keren gebruikt worden, waardoor nabestellingen relatief voordelig zijn.
Hoge drukkwaliteit ook bij effectpigmenten en metallic kleuren die gebruikt worden.
Mogelijkheid om grote formaten met deze techniek uit 1 stuk te laten bedrukken.

Geschikt verpakkingsmaterialen

Golfkarton is het basismateriaal voor verpakkingsdozen. Het is een licht, sterk materiaal dat tegelijkertijd volledig gerecycled kan worden. Wanneer u wilt dat uw verpakkingsmateriaal een boodschap uitdraagt of bijdraagt aan de naamsbekendheid van uw bedrijf, dan is een overzicht van de bedrukkingsvereisten en uw wensen van belang. Dit, in combinatie met de marketingdoelstelling van uw onderneming, dient als basis voor een ontwerp. Heeft u een kant en klaar ontwerp of wilt u dat onze ervaren studio medewerkers een ontwerp maken? Samen met u wordt het ideale ontwerp voor uw product of onderneming gecreëerd. Het ontwerp dat wordt gebruikt om op het verpakkingsmateriaal te drukken is aantrekkelijk, herkenbaar en functioneel. Wanneer u het ontwerp goedkeurt, kan het drukproces aanvangen en vindt de levering plaats. Renvos levert naar wens direct bij een wederverkoper, uw bedrijfsadres of andere locatie.

Bedruk uw verpakking

Zoekt u naar geschikt verpakkingsmateriaal dat van een bedrukking kan worden voorzien? De medewerkers van Renvos helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe flexo bedrukte verpakking. U kunt ons telefonisch bereiken op 075 647 50 49.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?