Groothandel dozen & verpakkingsmateriaal

Renvos is al meer dan 15 jaar een groothandel in verpakkingsmaterialen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Wormerveer. We kunnen verschillende verpakkingsmaterialen direct uit voorraad leveren. Zowel producten voor de industrie en detailhandel worden door ons geleverd. Graag adviseren we u bij de inkoop van de verpakkingsmaterialen die bij uw product passen.
Groothandel dozen & verpakkingsmateriaal

Renvos, dé groothandel voor dozen en verpakkingsmateriaal

Onze onderneming is werkzaam in de veelzijdige en dynamische verpakkingsbranche. Als ondernemer, winkelier of webshop eigenaar krijgt u vroeg of laat te maken met verpakkingsmaterialen. Wij hebben ons zelf door de jaren heen gespecialiseerd als groothandel van verpakkingsmateriaal. U kunt bij ons terecht voor standaard maten kartonnen dozen, Amerikaanse vouwdozen, autolock dozen en webshop dozen, maar ook trays, displays en diverse opvulmaterialen worden door ons geleverd. Het is mogelijk om uw verpakkingsmateriaal te laten bedrukken. Hierdoor voegt u een subtiele meerwaarde toe aan de producten die u verpakt.

Verpakkingsvraagstukken op professionele wijze opgelost

Als u op zoekt bent naar een betrouwbare groothandel dozen groothandel verpakkingsmateriaal, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Verpakkingsmaterialen die uit voorraad leverbaar zijn worden binnen 24 uur geleverd. We zijn flexibel en komen aan uw wensen tegemoet. Indien gewenst kunnen we u ook van dienst zijn bij de logistieke afwikkeling van uw producten. Contact met ons opnemen is uiteraard geheel vrijblijvend. Samen met u gaan we op zoek naar de beste vorm van verpakkingsmateriaal die uw producten ondersteunen. Goed ogend verpakkingsmateriaal is immers een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsuitstraling.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?