Dozen met eigen bedrukking

We hebben een breed assortiment verpakkingsmaterialen en dozen. Het is goed mogelijk dat het standaard assortiment niet voldoende bij uw product aansluit. U kunt dan kiezen voor dozen met eigen bedrukking. We bedrukken de dozen offset of digitaal. Dozen met eigen bedrukking geven uw product een eigen uitstraling en zijn herkenbaar voor klanten en afnemers.
Dozen met eigen bedrukking

Dozen met eigen bedrukking, het ideale visitekaartje

Uw klanten kennen uw onderneming. U kunt de herkenbaarheid vergroten door uw producten te verpakken in dozen met eigen bedrukking. Het laten bedrukken van een doos is een handige vorm van een reclame uiting. U kunt een slogan, uw bedrijfslogo of andere uiting op de doos laten drukken. De verpakking springt meer in het oog en straalt een bepaalde boodschap uit. Bedrukte dozen kunnen in offset gedrukt worden, hierbij wordt in full-colour gewerkt.

Neem uw dozen met eigen bedrukking serieus

Vaak geven bedrukte dozen uw product een meerwaarde. Door voor een juiste opdruk zorg te dragen geeft u ook de boodschap mee dat u uw producten serieus neemt. Verpakkingsmateriaal is een belangrijk onderdeel voor de productbeleving van klanten. Nieuwe afnemers kunt u voorbeelden laten zien van uw persoonlijke verpakkingsmaterialen. Vaak kan dit tot positieve resultaten leiden. Bedrukte dozen zijn een directe vorm van reclame die veel over de professionaliteit van uw bedrijf vertellen.

Renvos adviseert u graag over uw eigen bedrukte dozen

Wij adviseren u graag bij de aanschaf van uw volgende verpakkingsmateriaal. Leg ons uw wensen voor en we gaan voor u aan het werk om de ideale verzenddoos te vervaardigen. Bestelperiodes zijn kort, zodat u zo snel mogelijk uw product veilig kunt verpakken.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?