Palletdisplay

Bij Renvos bestelt u eenvoudig uw nieuwe palletdisplay. Palletdisplays zijn lichtgewicht displays met speciale poten. Deze soort displays wordt geregeld gebruikt in supermarkten en andere winkels om op eenvoudige en herkenbare manier een product weg te zetten of te etaleren. De stevige kartonnen display doet gelijktijdig dienst als promotiemateriaal. Het ideale van een palletdisplay is dat door de verplaatsbaarheid van de display deze eenvoudig neergezet en geplaatst kan worden op de locatie die daarvoor het meest geschikt is.

Meerwaarde product

Met een opvallende palletdisplay kan een product zich op unieke manier onderscheiden van de concurrentie. Displays kunnen in de omgeving van een gelijkwaardig assortiment geplaatst worden, maar ook vlak bij de kassa springt een display direct in het oog. Productaanbiedingen die in een speciaal ontworpen display worden verkocht, nodigen uit tot het doen van impulsaankopen. De winkelende klant kan niet om een palletdisplay heen. Palletdisplays zijn leverbaar in uiteenlopende, functionele afmetingen die altijd eenvoudig op de winkelvloer geplaatst kunnen worden.

Uniek design

Heeft u binnenkort een speciale aanbieding gepland? Overweegt u de lancering van een nieuw product? Met een palletdisplay geeft u uw product de aandacht die het verdient. De display kan zo worden ontworpen en vormgegeven dat deze volledig aansluit bij het bedrijfsimago. Samen met de ervaren medewerkers van Renvos bespreekt u uw ideeën en levert u eventueel een eigen ontwerp aan. Het is ook mogelijk om het ontwerp van de display over te laten aan onze studio medewerkers. De stevige kartonnen displays zijn ook geschikt voor het dragen of etaleren van zwaardere artikelen. De display wordt op zo’n manier samengesteld dat elk vak een zeker gewicht kan dragen. Bovendien kunnen de displays in hoogte versteld worden. Een display wordt zo ontworpen dat het navullen op vlotte wijze kan gebeuren, zonder dat de display opnieuw gemonteerd moet worden.

Winkelvloer en beursruimte

Palletdisplays zijn niet alleen geschikt om uw product op een volle winkelvloer onder de aandacht van het winkelend publiek te brengen. Wanneer u regelmatig vakbeurzen bezoekt, biedt een pallet display prima mogelijkheden. De pallets kunnen eenvoudig verplaatst worden. Indien gewenst kunnen de displays gevuld op de winkelvloer, beursgebouw of tentoonstellingsruimte afgeleverd worden. U heeft daarmee de mogelijkheid om een beursstand op vlotte wijze vorm te geven en uw product aan te bieden.

Nieuwe palletdisplay bestellen

Zoekt u naar een display pallet om uw aanstaande productactie te ondersteunen? Renvos biedt uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van verpakkingsmaterialen. Eenmalige promotieacties of terugkerende aanbiedingen kunnen elk met eigen displays vorm worden gegeven. Heeft u een globaal idee voor het design en uiterlijk van de display? Bespreek dit met onze ervaren studio medewerkers, zodat het ontwerp aansluit bij uw verwachting. Bedrukking kan op meerdere manieren. Van een zwart- wit of 2-kleuren druk tot spectaculair ontworpen en bedrukte full-colour displays. Elk product krijgt een unieke presentatie in een op maat ontworpen palletdisplay. Wilt u een prijsopgave ontvangen voor uw nieuwe palletdisplays? Neem telefonisch contact op met Renvos via 075 647 50 49, of stuur een e-mail naar info@renvos.nl.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?