Mobile

Op zoek naar mobile hangkaarten als informatiedrager voor uw product? U kunt uw eigen hangkaarten aan 1 koord, of mobiles, laten bedrukken. Mobiles zijn stevige kartonnen hangkaarten waar een koord aan is bevestigd. Deze hangkaarten zijn ideaal om uw product van extra informatie te voorzien. De mobiles kunnen worden opgehangen in verschillende display systemen.
mobile

Mobile hangkaarten

Op zoek naar mobile hangkaarten als informatiedrager voor uw product? U kunt uw eigen hangkaarten aan 1 koord, of mobiles, laten bedrukken. Mobiles zijn stevige kartonnen hangkaarten waar een koord aan is bevestigd. Deze hangkaarten zijn ideaal om uw product van extra informatie te voorzien. De mobiles kunnen worden opgehangen in verschillende display systemen.

Duurzame mobile

De formaten waarin een mobile wordt geleverd variëren. Gebruik een hangkaart met een koord of een mobile waar de kaart voor is bedoeld. Het weergeven van de noodzakelijke informatie over een product of dienst. Door de kaartjes te voorzien van uw bedrijfslogo en bedrijfsgegevens maakt u een product extra herkenbaar. Mobiles hebben een toegevoegde waarde voor het product dat u aanbiedt, mits ze een ontwerp hebben en informatie bevatten die de consument aanspreekt. Renvos werkt met duurzame materialen voor zowel verpakkingen als extra’s zoals hangkaarten.

Informatieve hangkaart

Wanneer u een nieuw product introduceert, of als een bestaand product toe is aan het onder de aandacht brengen van productinformatie, kunt u kiezen voor een betaalbare oplossing. U kunt al uw producten van toegevoegde informatie voorzien. Hangkaarten zijn de oplossing en dat is hetgeen u nodig heeft om een product meerwaarde te geven. Los van het uiterlijk en de kwaliteit van het product, is ook de manier waarop iets wordt verpakt en/of van informatie wordt voorzien van belang voor de consument. Een consument wil op eenvoudige manier meer weten over het product dat wordt aangeboden. Goed ontworpen en vormgegeven mobiles dragen belangrijke informatie over uw product. Mobiles kunt u in zowel kleine als grote aantallen bestellen bij Renvos.

Unieke mobile

Een mobile met een uniek ontwerp of volledig in de stijl van uw onderneming? Als ervaren verpakkingsspecialist wordt uw ontwerp met of door de studio medewerkers van Renvos tot in de finesses afgewerkt. U kunt een eigen ontwerp aanleveren, maar het is ook mogelijk om een nieuw ontwerp te laten maken. U heeft bovendien verschillende keuzes voor het ontwerp van uw nieuwe mobiles.

  • Formaat, vorm en materiaal.
  • Afwerking met of zonder laminaat.
  • Een of meerdere designs.

Voor mobiles of hangkaarten heeft Renvos degelijk, stevig karton ter beschikking. Dit kan naar wens ontworpen en afgewerkt worden. Het ontwerpen van een verpakking of mobile is niet altijd even makkelijk. U kunt kiezen om een ontwerp aan te leveren dat aansluit bij andere verpakkingsmaterialen die u gebruikt. Wilt u de mobile extra laten opvallen en onderscheiden van uw standaardverpakking? Bespreek uw wensen met onze medewerkers en wij gaan voor u aan de slag. Pas nadat u goedkeuring heeft gegeven aan een ontwerpvoorstel worden de mobiles in productie genomen.

Betaalbare mobile, snelle levering

Renvos is het aangewezen adres voor al uw verpakkingsmaterialen. Of u nu op zoek bent naar de ideale brievenbusdoos, een nieuwe vloerdisplay, speciale geschenkverpakkingen of in het oog springende hangkaarten u vindt het bij Renvos. Korte levertijden en levering op het door u aangegeven adres zijn als vanzelfsprekend mogelijk. Bent u benieuwd hoeveel uw nieuwe hangkaarten kosten? Renvos is telefonisch bereikbaar op 075 647 50 49.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?