Dozen bestellen

Wilt u nieuwe dozen bestellen om uw producten veilig te verpakken? Renvos heeft een groot assortiment verpakkingsmaterialen. We leveren verzendverpakkkingen en kartonnen dozen in diverse formaten. U kunt bij ons dozen bestellen die geschikt zijn voor uiteenlopende producten.
dozen bestellen

Dozen bestellen om uw product te beschermen 

De verpakkingen die we leveren zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor uw product optimaal beschermd wordt tijdens het transport of gedurende de opslagperiode. De dozen die we leveren zijn gemaakt om mogelijke beschadigingen te voorkomen. Bij het dozen bestellen is het belangrijk om vooraf na te denken over de gewenste kwaliteit van het te gebruiken karton. Enkelgolf dozen of wellicht driegolf dozen, een en ander hangt nauw samen met het gewicht van de producten.

Dozen bestellen van diverse afmetingen

Als u dozen bestelt bij Renvos dan adviseren we u graag op onder meer het gebied van de gewenste afmeting. Meet altijd uw product op en houdt rekening met een kleine marge. De meeste standaard maten kunnen door ons uit voorraad geleverd worden. Wilt u meerdere dozen in diverse afmetingen bestellen? Ook dat is mogelijk, neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. We sturen u graag een vrijblijvende offerte toe.

Maatwerk of op maat gemaakte dozen bestellen

Zeker als u een specifiek product verkoopt dan kan het zijn dat u een op maat gemaakte verpakking nodig heeft. Renvos komt u graag tegemoet met een breed scala van verpakkingsmogelijkheden. Van een boekverpakking tot een stevige mogelijkheid om glaswerk te versturen. Bijna niets is onmogelijk. Door gebruik te maken van aangepaste verpakkingen kunt u bovendien besparen op verzendkosten en vulmaterialen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?