Autolock dozen

Bent u op zoek naar een geschikte verzendverpakking voor bijvoorbeeld uw webshop? Autolock dozen zijn supersnel op te zetten en hebben als bijkomend voordeel dat de bodem zelfsluitend is. Het dichtplakken van de bodem behoort met een autolock doos voorgoed tot het verleden. U kunt bij Renvos autolock dozen in verschillende afmetingen bestellen.
Autolock dozen

Kenmerken van de autolock doos

In tegenstelling tot de traditionele kartonnen doos die opgezet moet worden, hebben autolock dozen een bodem die in elkaar valt op het moment dat u een doos openvouwt. Een korte rekensom leert dat u hierbij behoorlijk op tijd en kosten voor onder meer tape bespaart. De doos hoeft aan de onderzijde niet dichtgeplakt te worden, de sluitbare bodem is bijzonder stevig. 

Overige kenmerken van de autolock doos zijn:
  • Het is een standaard bruine, dus anonieme, verzenddoos. Uiteraard kan de basis van een opdruk zoals uw bedrijfslogo worden voorzien.
  • De autolock doos is een perfecte oplossing op het gebied van verpakkingsmateriaal voor een webshop.
  • Dankzij de automatisch sluitende bodem is de autolock doos eenvoudig opzetbaar.
  • De doos is stevig door de dubbele bodem. Uw producten worden veilig verzonden.

Autolock dozen bestellen in diverse afmetingen

U kunt de autolock dozen voor uw producten eenvoudig bij Renvos bestellen. Door de flexibele inzet zijn de dozen breed inzetbaar en verkrijgbaar in diverse handige formaten. We dragen zorg voor een snelle levering van uw bestelling en adviseren u op het gebied van verpakkingsmaterialen. Het is belangrijk om goed te kijken naar de afmeting van uw product. De autolock dozen kunnen in variabele hoogtes opgezet worden, dit komt door de aanwezigheid van handige vouwnaden in de doos. Hebben uw producten een ietwat afwijkende afmeting? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We informeren u graag over de kosten, mogelijkheden en het afname aantal autolock dozen. Standaard maten zijn bij Renvos doorgaans uit voorraad leverbaar.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wil je meer informatie over op maat gemaakte displays en instore communicatie?